Efter vad som känns som en evighet har jag nu äntligen lyckats publicera ett nytt kapitel samt gjort en ny header! Jag ska verkligen försöka skärpa mig nu. Jag vill ju verkligen skriva och det gör mig så glad att veta att jag har läsare som gillar vad jag skriver. Så nu kör vi igång igen med buller och bong. Hoppas ni gillade senaste kapitlet och jag kan ju inte precis gnata på er att kommentera, när det är jag som är seg med uppdateringen. Så den här gången får ni skita i att kommentera om ni vill. ;) Det kan vara mitt straff för den långsamma uppdateringen. 
 
Men headern kan ni ju slänga in åsikter om. Var lite osäker med valet av bilderna där. 
Än en gång ska jag påminna er om att tjejbilderna på headern inte är stulna av feliicialinnea.blogg.se utan lånade! Hon är fullständigt med på att jag får använda bilder på henne som karaktären Kim i novellen. 
 
Så, nu vet ni det. 
 
Jag har dessutom...tror jag...bestämt mig... I alla fall för en tid framöver - att jag inte orkar reklamera bloggen på något sätt. Jag ska endast fokusera på att skriva novellen och därmed skita i att få nya läsare. Så det ligger i princip på er om novellen får nya läsare. Tack i så fall. För mig känns det som om det inte spelar någon roll hur många läsare jag har. Jag är fullständigt nöjd med den lilla mängd fina läsare som kikar in här varenda dag för att se om jag uppdaterat. Ni ca 15 stycken skimrande diamanter! Tack för att ni existerar.
 
Ha en fin kväll och njut av det nya kapitlet! 
 
Kram!
Jag älskar verkligen er, mina dyrbara läsare!
 
// Väggblomman