Jag har på känn att det här blir ett bra år. Det känns så. På vilket sätt det blir ett bra år, det vet jag inte ännu. Jag har väl några planer jag gärna vill utföra i år, så jag ska väl börja med att fokusera på dem. 
 
När det gäller novellen, så ska jag också försöka få nästa kapitel lagt ner i ord och fina meningar, men innan dess vill jag reda upp några fåniga knutar gällande novellen. 
 
Eftersom jag kom fram till att Detroit inte passade att vara den stad som Kim bor i, på grund av att staden gått i konkurs och är en av USA:s mest kriminella städer i dagsläget, så stod det ganska klart för mig att jag inte skulle kunna fortsätta med att använda Detroit som storyns omgivning. Det skulle låta fånigt och orealistiskt. 
 
Så vi välkomnar min nyvalda stad till novellen -  Pittsburgh! Ca 460km sydost om Detroit. 
 
 
 
 
 
På grund av denna stadflytt håller jag nu på att ändra alla "Detroit" till "Pittsburgh", samt dubbelkolla hela novellen efter små ändringar som pratar om kriminalitet gällande staden, eftersom Pittsburgh inte är en kriminell stad. 
 
Ville att ni skulle veta detta, så att ni har någon aning vad som händer när hela gänget plötsligt befinner sig i Pittsburgh och inte i Detroit. 
 
Ha det fint och håll utkik efter kommande kapitel! 
 
// Väggblomman