Sm ni har märkt är updateringen väldigt trög här på believethis. Detta beror på sommarjobb, njutande av sommaren och en massa annat. Dock ligger alltid nästa kapitel i mitt bakhuvud och väntar på att skrivas ner. Tyvärr kan jag inte lova när den dagen tänker komma, men nog ska den minsann komma. Så länge kan ni lyssna på en massa härlig musik, se filmer och njuta av andra läsbara böcker och bloggar! :) 
 
Här får ni något att lyssna på. Tyvärr gick det inte att bädda in klippet via ipadden så ni får nöja er med några gammaldags youtubelänkar
 
Första länken: En kille finlandssvensk supersöt kille från Finland som tagit sig in i musikbranschen i USA. Isac Elliot. 
 
 
Andra länken: En mashup mellan One Directions låt och Enrique Iglesias. Grymt najs! 
 
 
 
 
 

2 kommentarer

Anonym

04 Jul 2013 12:21

Ohh,kommer det nått kapitel snart?:/ :)

Svar: Jodå! Ett kapitel är under utveckling. Förhoppningsvis publiceras det inom en snar framtid. :) Tack för att du läser!
-

Vicky

25 Jul 2013 23:16

Verkar som du slutat eftersom det Inte Kommit nått kapitel på jätte länge,tror att jag ska lämna denna Novell och jag tror oxå att fler kommer göra det.

Svar: Nejdå, har inte slutat. Har dock haft otroligt mycket som hänt i mitt liv just nu, så novellen hamnade bara sorgligt nog på hyllan en stund igen. Nu. Precis nu kommer ett nytt kapitel. :)
-

Kommentera

Publiceras ej